Moderator.

Innehåll. Format och interaktivitet. Genomförande.

Jag är nyfiken. En hängiven lyssnare. Jag lyssnar på vad människor vill säga, vilka de är, vad som är viktigt för dem. De som pratar på scenen ska känna sig trygga, få visa sin personlighet och passion.
Då blir de stjärnor och deras budskap når fram. Och med ett digitalt event- och workshopverktyg kan vi skapa interaktivitet och engagemang och samtidigt generera värdefull data.
Innehåll

Jag hjälper dig att formulera och välja budskap för mötet. Då får vi en gemensam bild av vad du vill kommunicera och jag blir en trygg punkt för både dig, de medverkande och besökarna.

Format och interaktivitet

Jag bidrar med erfarenhet, kunskap och kreativitet i upplägget av scenprogrammet. Tillsammans fattar vi beslut om disposition och metod. Med ett digitalt event- och workshopverktyg kan vi skapa interaktivitet och engagemang och samtidigt generera värdefull data. Jag designar flöden, frågor och svarsformer som ger rätt resultat såväl under som efter mötet.

Genomförande

Jag är en mycket erfaren och uppskattad moderator som nyfiket och påläst leder ditt program avslappnat, med värme, tyngd och humor. Självklart förbereder jag alla medverkande talare/gäster noga, så att de känner sig trygga. Oftast sammanställer jag också tekniska krav, bildspel och presentationer, så att det blir bra tempo och hög kvalitet på programmet.

Från Husqvarna Motorcycles press conference, Milano 2018. (engelska)

Mina ämnen
SAMHÄLLSBYGGNAD (INFRASTRUKTUR, STADSBYGGNAD ETC)80%
REGION- OCH STADSUTVECKLING (ATTRAKTIVITET, BESÖKSNÄRING, MÅLTID/LIVSMEDEL ETC)80%
FASTIGHETSBRANSCHEN (FÖRVALTNING, PLATSUTVECKLING ETC)75%
AUTOMATION OCH DIGITALISERING (PRIMÄRT INOM FASTIGHET OCH INDUSTRI)70%
ALLMÄNBILDNING OCH FÖRMÅGA ATT LÄRA MIG SVÅRA SAKER OCH GÖRA DEM BEGRIPLIGA FÖR ANDRA99%
KOMPETENSFÖRSÖRJNING (FÖRETAG, REGIONER, NATIONELLT)80%
LEDARSKAP OCH ORGANISATION90%
ENTREPRENÖRSKAP, FÖRETAGANDE & INNOVATION80%
JÄMSTÄLLDHET80%
”Jon Forssell är en utmärkt talare och moderator. Hans förmåga att hålla ihop ett program och hans sympatiska utstrålning gör honom till en person som sprider trivsel och intresse för frågorna i salongen. Att intervjua människor och få ut något av det kräver också ordentlig förberedelsetid vilket man märker att Jon står för. Helt klart en person med både intelligens, kompetens och kvalitet.” - Meg Tiveus, talare och styrelseproffs
”…a personal and professional moderator, that is as much at home in English as he is in Swedish. I remember being impressed with Jons skills, both as a professional moderator, and with his ability to lead the discussion in fluent English. His was well-read and his follow-up questions were intelligent and relevant.- Richard Kennett, Creative Director SOUL NPP
Jon är mycket allmänbildad har lätt för att sätta sig in i nya sakområden. Han har en god förmåga att både planera och leda intervjuer och samtal så att man som publik på kort tid får mycket matnyttigt innehåll, en bra kronologi och röd tråd i samtalen, samt får en bra kombination av kunskap och underhållning, allvar och humor. - Christina Hedberg, VD Handelskammaren Mälardalen (numera Kommunchef, Gnesta kommun)
Jons Forssell visade prov på stort engagemang både under researcharbetet och genomförandet av vår kontorsinvigning. Djupgående, förberedande intervjuer kombinerat med efterföljande avstämningar gjorde att både Jon och övriga scendeltagare kände sig bekväma och gav ett seriöst/påläst intryck. Han coachade även de personer som kände sig lite obekväma inför sina framföranden, samt guidade dem genom deras presentationer.- Martin Andersson, ÅF, (Business Unit Manager)